19 de maig del 2017

LET'S CLEAN UP EUROPE 2017


 Let's clean up: una activitat dins d'escola verda.


El passat divendres 12 de maig l'escola Puig Rodó d'Ullà vam participar al programa Let's clean up Europe 2017. És un projecte engegat per l'Agència Catalana de residus i en el que s'hi poden inscriure escoles, associacions, etc,.. per tal de recollir deixalles d'un espai natural. Aquest tipus d'accions cal portar-les a terme dins d'un termini, que sol ser un cap de setmana, ja que després cal enviar dades de participació, de material i valoració.

Des d'escola verda es va fer la proposta i el comitè ambiental de l'escola hi va estar d'acord. S'hi van engrescar i vam anar a explicar-ho a la resta de companys de primària.
Creiem que és un bon pretext per conscienciar de la quantitat de deixalles que podem trobar, de l'ús que hem de fer quan visitem un espai, ..... 

També, un cop feta l'acció i la recollida a l'espai de la riba del Ter i a tot el camí vam seleccionar la tipologia de deixalles i vam reflexionar sobre com cal mantenir els espais comuns, naturals o urbans. Fins i tot, van sortir propostes pel curs vinent. 
Agraïm la col·laboració de tots els participants!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada