18 de maig del 2017

ACTIVITAT ENTORN DELS TIGRES

Els dies 3,4 i 5 de maig, els nens i nenes de la classe dels tigres hem participat en unes jornades relacionades amb el nostre entorn. Durant aquests tres dies hem analitzat la salut del nostre poble amb l'ajuda d'en Jorge, monitor de la Fundació l'Esplai.

Les activitats han estat diverses, des d'un treball previ de coneixement de les condicions ideals per tenir un poble sa, fins a un estudi de diversos parcs i zones d'Ullà. Com a cloenda, hem fet una anàlisi de les dades recollides i hem valorat el seu estat.

El resultat, Ullà és un poble força sa! Complim 4 de les 5 condicions indispensables per ser-ho.

Però també cal dir, que hem vist que encara hi ha gent amb molt poc civisme, sobretot amb la recollida de les caques dels gossos. Entre tots hauríem de mirar de millorar-ho.......


TALLERS D'INFANTIL



Al  Parvulari fem tallers!
Aquest curs  els nens i nenes de les classes de Marietes i Cavalls fem tallers les tardes de dilluns i dijous.  Grups heterogenis formats per infants de les dues classes i de les tres edats passen pels diferents tallers on les mestres proposen i dirigeixen l’activitat. 
Aquest primer trimestre amb la Vicki hem fet un taller de cuina (macedònia i panellets)  i un taller de bufar.  Amb la Mireia hem pintat, pintat i pintat! I el grup de la Neus ha ajudat a fer la decoració de l’escola (tardor i hivern).
Us deixem una mostra d’algunes de les sessions perquè veieu que bé ens ho passem!




JOC EXTERIOR A INFANTIL


Els divendres a la tarda Cavalls i Marietes sortim al pati a jugar:
Tenim unes cistelles especials plenes de pots, potets, paelles velles, cassons, embuts, motlles, ... amb els que ens agrada molt jugar barrejant-hi aigua, palets, pedres, ...
 A més a més, aquest primer trimestre al pati també hi hem trobat cercles, xanques, capses de plàstic, ...